lunes, 7 de julio de 2008

I OPEN RAID ROCKO VILA D'ALGERRI


Hola un altre Raid, més quilòmetres a les cames però un fracas per l'equip. Es va donar la sortida a les 9h des de la vila d'Algerri (Lleida), només 8 equips i una calor infernal, només donar la sortida vam sortir com un tret amb 4 equips més però de seguida l'equip del Marc de Cambrils va començar a tirar fort amb la bici, vam poder seguir el ritme i vam arribar 2ons al primer control, anavem sols els 2 equips fins que vam estar 40 minuts perduts, després vam detectar referències i camins que no sortien al mapa que ens va donar l'organització.
A aprtir d'aquí vam anar recuperant però després de passar 2 controls i veure que la organització no tenien ni menjar ni fruita només una garrafa de 8 litres d'aigua que omplien a la font i que eren les 16h, no haviem menjat més que 2 barretes que portavem cadascú, feia un sol imponent, portavem 50Km en BTT una orientació urbana, 3km de patins i una cursa de sacs i a més a més encara faltava el Treking, més BTT i una altra urbana i no voliem defallir el Carlos i Jo (Eduard) vam decidir marxar directes a Algerri una altra vegada.
Això si al arribra hi havia tota la fruita i liquid que vulguéssis inclús entrepans de llangonissa, però crec que hauria d'haver estat almenys en un parell de controls, també crec que per ser un open i éssent el més de Juliol com és, sobraven uns quants quilòmetres.

1 comentario:

Anónimo dijo...

un bon raider ha de saber se autonom i no tenir que dependre de l'organització per menjar i beure, estic fart de fer raids molts mes durs i sense que l'organització et dongui res de res!! i si al juliol fa calor i molta, i a lleida encara mes, pero em sembla que un ja es prou gran per saber on es fica.
en un raid les excuses nomes les utilitzen els mes febles.
es mes facil criticar als altres!